Support Almelo Allee


Wilt u Almelo Allee support verlenen? Welkom!

Zonder de bijdrage van verschillende bedrijven, instellingen en organisaties is het niet mogelijk ons evenement te organiseren. Wij zijn dankbaar met elke support!

Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Klik op Supportpakket voor het overzicht.
Op een andere manier bijdragen? Zoals met het verlenen van diensten, materiaal, enzovoort. Ook deze vorm van support waarderen wij zeer.

Arend Middelkamp en Hans Brouwers spreken graag de mogelijkheden door.
Belt u ons?
Arend Middelkamp – 06-520 154 17
Hans Brouwers – 06-57313604

Of stuur een rechtstreekse e-mail naar:
arend.middelkamp@gmail.com of info@hbusiness.nl

Wij verwelkomen u graag in ons supportteam van Almelo Allee!

Van-Rechteren-Limpurg-AlmeloSlogan-Actief

 

 

Support 2017

Foto Voldoende bewegen hoort bij een gezonde leefstijl en is bovendien leuk om te doen. Daarom is Menzis hoofdsponsor van de Almelo Allee. www.menzis.nl

Verdien 200 Menzis SamenGezond-punten!
Met SamenGezond wil Menzis mensen stimuleren gezonder te leven. Als je gezond leeft, zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. Als deelnemer van de Almelo Allee ontvang je 200 SamenGezond-punten.
Al druk aan het trainen? Koppel Runkeeper of Strava aan je SamenGezond-account en ontvang eenmalig 50 punten en 25 punten per activiteit (van minimaal 1 km). Dit maakt het trainen nog leuker! Kijk voor meer informatie over SamenGezond op samengezond.nl. Klik hier voor meer info.

Foto Om ook het mooie buitengebied van Almelo te promoten, zet Preston Palace graag haar beste beentje voor tijdens de Almelo Allee. Almelo Allee is hét sportieve evenement in de ‘achtertuin’ van Preston Palace, welke ervoor zorgt dat ‘ de Almelose groene longen’ meer bekendheid krijgen in de regio. Preston Palace verbindt haar naam aan de 10 km-wandeltocht. De mascottes Preston & Alice moedigen de deelnemers van de Kidsrun aan en het promotieteam bemant een stand op het Almelo Alleeplein. www.prestonpalace.nl
hdnotaris Als Almelose notarissen zijn we gelukkige supporters. Almelo Allee is samenwerking, gevoel en sportiviteit. Fitheid en gezondheid gaan samen met het prachtige groen van Almelo. Dichtbij ons adres aan de Kieftsbeeklaan 1. Wij hebben ons verbonden aan de 5 kilometer hardlopen. Met de meeste deelnemers en bereikbaar voor beginners, ouders en kinderen.
Hup dus. Klaar voor de start? Gewoon doen. www.holscherdavids.nl
Kievit op groen Kievit Sport is een team van professionals die u helpt bij al uw sport gerelateerde klachten. Het team bestaat uit podotherapie, fysiotherapie en schoenadviseurs die u middels een unieke analyse de juiste schoen aan kan meten . Wij zijn dan ook graag van de partij bij Almelo Allee en helpen de deelnemers goed op weg bij hun sportieve prestaties. Check www.kievitsport.nl en meld je aan voor een gratis analyse.