Fietsen


FIETSEN IN DE ALLEE

Fiets zondag 24 september 2017 in het mooie buitengebied van Almelo. Gezellig samen met familie, vrienden of gewoon alleen. Het kan allemaal tijdens de Almelo Allee.

Er zijn een prachtige fietstochten uitgezet. Bij de verschillende stempelposten onderweg krijgt u gelegenheid om even uit te rusten, maar vooral om meer te weten over ons mooie Almelo. Iedereen kan meedoen zoals u op het filmpje hiernaast kunt horen. 

U kunt aanmelden op de dag zelf! Maar u kunt ook met €1,00 korting uw deelnemerskaart in de voorverkoop bij een Plus-supermarkt in Almelo kopen. 

PRAKTISCH

Start, finish en stempelkaart
Het start- en finishpunt is bij het Theaterhotel, waar ook de inschrijving is. Hier ontvang u een deelnemerskaart die ook stempelkaart is. 

LET OP! IN TEGENSTELLING TOT de 7 km Rolstoel/Scootmobielwandeling vertrekt de 16 km Scootmobiel/Fietstocht wel vanaf het Theaterhotel.

Openingstijden startbureau
Voor het inschrijven en inleveren deelnemerskaarten is het startbureau geopend van 9.00 uur tot 15.30 uur. Kijk voor de exacte starttijden hieronder bij Tijden, Afstanden en Kosten.

Parkeren
Klik hier voor de parkeermogelijkheden.

Code rood en disclaimer
Bij slechte weersomstandigheden als het KNMI code rood geeft, gaat Almelo Allee niet door. Klik hier voor het reglement Almelo Allee waarin alle bepalingen van de disclaimer zijn opgenomen.

Meer weten?
Heeft u een vraag. Stuur een mail naar fietsen@almeloallee.nl. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

TIJDEN, AFSTANDEN EN KOSTEN

IMPRESSIE 2017

Met dank aan Coen Mulder en Roel Immink.