Wandelen


WANDELEN IN DE ALLEE

Maak zondag 24 september (opnieuw) kennis met het mooie buitengebied van Almelo. Dit jaar wandelen we in een wel heel bijzonder gebied. Trek de wandelschoenen aan en geniet van het natuurlijke groen.

Enthousiaste natuurbeheerders vertellen u graag meer meer over het gebied en zijn bewoners. Bij de verschillende stempelposten maakt u op bijzondere wijze kennis met het boerenbedrijf. Het waterschap Vechtstromen is present om meer te vertellen over het water en het beheer.

U kunt aanmelden op de dag zelf! Maar u kunt ook met €1,00 korting uw deelnemerskaart in de voorverkoop bij een Plus-supermarkt in Almelo kopen. 

PRAKTISCH

Start, finish en stempelkaart
Het start- en finishpunt is bij het Theaterhotel, waar ook de inschrijving is. Hier ontvang u een deelnemerskaart die ook stempelkaart is. Een speciale bus brengt de wandelaars naar het vertrekpunt.

LET OP! De 7 km Rolstoel/Scootmobielwandeling vertrekt van 'Natuurvriendenhuis Krikkenhaar'. (adres: Natuurvriendenhuis Krikkenhaar, Krikkenhaar 11, 7627 PA Bornerbroek) U dient zelf voor vervoer naar dit startpunt te zorgen.

Openingstijden startbureau
Voor het inschrijven en inleveren deelnemerskaarten is het startbureau geopend van 8.30 uur tot 15.30 uur. Kijk voor de exacte starttijden hieronder bij Tijden, Afstanden en Kosten.

Parkeren
Klik hier voor de parkeermogelijkheden.

Code rood en disclaimer
Bij slechte weersomstandigheden als het KNMI code rood geeft, gaat Almelo Allee niet door. Klik hier voor het reglement Almelo Allee waarin alle bepalingen van de disclaimer zijn opgenomen.

Meer weten?
Mail uw vraag naar wandelen@almeloallee.nl. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

TIJDEN, AFSTANDEN EN KOSTEN

* In de voorverkoop €5.00. Lees hier meer.

IMPRESSIE 2017

Met dank aan Coen Mulder en Roel Immink.