TIJDEN, AFSTANDEN, KOSTEN

  Tijd Afstand Prijs (voorverkoop) Normale prijs Prijsuitreiking
Hölscher & Davids-loop 12.00u 5 km € 7,- € 10,- 12.35u
Vivochem-loop 12.10u 10,4 km € 9,- € 13,- 13.15u
Kievit Sport-loop 12.10u 21,1 km € 12,- € 15,- 14.30u
Rabo-Kidsrun 6-12jr 14.45u 1,5km GRATIS € 3,- 15.30u
Rabo-Jeugdrun 13-18jr 15.00u 3 km € 2,- € 3,- 15.30u

Deelnemers aan de Obifit bedrijvenloop en deelnemers aan de Ben Hulshof Scholenkampioenschap starten tegelijk met de individuele lopers op de bovengenoemde tijden/afstanden.

Kids en jeugd

We kennen 5 categorieën waarin prijzen uitgereikt worden waarbij natuurlijk een onderscheid gemaakt wordt tussen jongens en meisjes:

Kidsrun (ouders mogen meelopen) 6-9 jaar
10-12 jaar
Jeugdrun 13-15 jaar
16-17 jaar
We kennen ook de Ben Hulshof scholenkampioenschap. Deze wordt in dezelfde categorieën en tijden gelopen zoals hierboven vermeld. Lees hier meer over de BenHulshof scholenkampioenschap

 

Individuele hardlopers en bedrijven

Voor alle lopers en alle afstanden gelden de volgende categorieën waarbij natuurlijk ook het onderscheid tussen dames en heren gemaakt wordt;

  • t/m 39 jaar
  • 40+
  • 50+

Daarnaast is er nog een aparte prijsuitreiking voor bedrijven. De deelnemers aan de bedrijvenloop, starten tegelijk met de overige deelnemers zoals hierboven benoemd. Lees meer over de Obifit Almelo Allee Bedrijvenloop.

INFORMATIE

Inschrijven

De voorinschrijving loopt t/m 27 september en heeft een groot aantal voordelen.

  • De kosten voor u zijn een stuk lager
  • U heeft minder wachttijd bij het halen van uw inschrijfnummer
  • De kans op fouten m.b.t. de tijdregistratie is veel kleiner bij de voor-inschrijvers.

Inschrijven op de dag zelf kan vanaf 9.30 uur tot een half uur voor de loop.

INSCHRIJVEN

Startnummers

Uw startnummer kunt u ophalen bij het Theaterhotel, Schouwburgplein 1, 7607 AE Almelo. Het startbureau is geopend vanaf ……..

 De startnummers hebben een chip in zich voor de tijdregistratie en zijn hierdoor én een stukje duurder én herbruikbaar. NADRUKKELIJK VERZOEK: Om zowel de kosten zo laag mogelijk te houden en vanuit duurzaamheid, verzoeken we u om uw startnummer na de wedstrijd in te leveren. Hiertoe zult u na de finish bakken aantreffen waar u uw startnummer in kunt achterlaten.

Start- en finish

De start en finish zal zijn op de Koornmarkt. Ten opzichte van vorig jaar betekent dit dat er meer ruimte is voor de lopers.

Tijdregistratie en uitslagen

Dit jaar zijn er verbeteringen bewerkstelligd met betrekking tot de tijdregistratie en de uitslagen. 

Iedere loper krijgt een startnummer met chip. Deze is meteen gekoppeld aan de naam van de loper en aan het tijdregistratiesysteem.  Kort na de run kunt u de uitslagen inzien op uitslagen.nl

Parkeren

Wij adviseren u om uw auto te laten staan en op een andere wijze naar het centrum te komen. Op 30 september verwachten we een drukte van belang. Naast dat Almelo Allee plaatsvindt, zal er ook een grote sportmarkt zijn en is het koopzondag.

Wilt u toch met de auto komen, leest u dan hier waar u kunt parkeren.

 

Deelname is op eigen risico

Voor Almelo Allee is het reglement van kracht.  Zodra u deelneemt aan Almelo Allee gaat u akkoord met de bepalingen in dit reglement.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik wil mijn inschrijving wijzigen

Als u uw inschrijving wilt wijzigen of door wilt geven dat u verhinderd bent, kunt u contact opnemen met hardlopen@almeloallee.nl of via het contactformulier.

LET WEL! Betaalde inschrijfgelden worden niet geretourneerd, ongeacht of u naar een goedkopere run wilt overstappen of besluit om niet deel te nemen. 

Zijn er kleedruimten/lockers?

Er is een kleedruimten (een open ruimte zonder lockers). Achterlaten van spullen is voor eigen risico.

Bent u lid van een bedrijventeam, leest u dan hier welke extra’s er voor bedrijventeams gelden.

Waarom staan de routes niet op de site?

De routes staan niet op de site omdat het parcours ook over privé terreinen gaat. Enkel op 30 september 2018 is er een ontheffing om in deze privé gebieden te mogen lopen. We willen voorkomen dat de eigenaren hiervan op andere data dan tijdens Almelo Allee hinder ondervinden van lopers die de route alvast willen verkennen.

Zijn er medailles en prijzen te winnen?

MEDAILLES

Voor iedere loper die dit wil is er na afloop een medaille. Deze kunnen direct na afloop afgehaald worden op vertoon van startnummer. 

PRIJZEN

Voor lopers die op het podium komen zijn er prijzen. 

 

 

INSCHRIJVEN