Huize Almelo , gemeente Almelo, Almelo Promotie en Sportbedrijf Almelo e.a.bedrijven & organisaties Bedankt ! 

Vanaf het eerste uur is de familie van Rechteren Limpurg  (Huize Almelo) betrokken. Zij hebben het mede mogelijk gemaakt dat het buitengebied een groot onderdeel is van Menzis Almelo Allee. Wij zijn zeer blij met hun betrokkenheid. Zeer gewaardeerd hebben we de aanwezigheid van de Graaf en de Gravin tijdens deze lustrum-editie van Menzis Almelo Allee.

Ook wordt de betrokkenheid en de medewerking van de gemeente Almelo, Politie en Brandweer zeer gewaardeerd. De  vergunning is in goed overleg tot stand is gekomen en ook in goede samenspraak met Huize Almelo een oplossing  gevonden voor de afgesloten van Rechteren Limpurg singel waardoor routes moesten worden aangepast. Burgemeester Arjen Gerritsen, benadrukt met zijn aanwezigheid het belang van evenement zoals Menzis Almelo Allee voor de stad.

Velen kennen Almelo Promotie vanwege hun logo, terwijl de mensen en de daden van Almelo Promotie niet altijd in het oog springen van deelnemers en toeschouwers. En juist dat is de kracht van Almelo Promotie die vaak de olie is van de vele evenementen in Almelo. Zij zorgen dat alles net even wat gemakkelijker verloopt en met minder kosten. Tijdens Menzis Almelo Allee had de organisatie b.v. gratis het gebruik van portofoons van Almelo Promotie. Ook heeft Almelo Promotie gezorgd voor de tasjes en een deel van de inhoud van de goodybags. Met Almelo Promotie steun kon een mooi sfeerprogramma worden geregeld.

Dankzij de enthousiaste inzet van Sportbedrijf Almelo hebben ruim 300 jeugdige lopers meegedaan aan de Almelo en werd de 1e editie van de Ben Hulshof Scholenbokaal met 10 deelnemende scholen een succes.

Huize Almelo , gemeente Almelo, Almelo Promotie en Sportbedrijf Almelo e.a.bedrijven & organisaties Bedankt !