Inschrijving Almelo Allee geopend     

inschrijven almelo allee

Burgemeester Arjen Gerritsen nam vanmiddag de eerste inschrijfkaart voor de Menzis Almelo Allee  in ontvangst, om daarmee aan te geven dat de voorinschrijving voor het fiets-, hardloop- en wandelevenement is geopend. Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.almeloallee.nl/inschrijven. Almelo Allee vindt dit jaar plaats op 30 september a.s. De voorinschrijving eindigt op 27 september.

Menzis Almelo Allee wordt dit jaar voor de  vijfde keer gehouden. Speciaal voor deze  lustrumeditie kunnen kinderen tot en met 12 jaar zich gratis voorinschrijven voor wandelen, fietsen of de kidsrun.

Pre-Allee

Voor hardloopliefhebbers die niet kunnen wachten tot september, wordt op 1 juli de Pre-Allee gehouden vanaf Stadboerderij Beeklust. De afstanden 1, 5 en 10 kilometer worden in een ontspannen sfeer gelopen in het prachtige buitengebied van Almelo. Dit is met name voor minder ervaren (hard)lopers de ideale gelegenheid om uit te proberen of ze de gewenste afstand al kunt lopen. Blijkt daarna nog training nodig? Vanaf 7 juli verzorgt atletiekvereniging SISU een speciale instroomtraining. ‘The way to Allee’. Alle bijzonderheden hierover staan op www.almeloallee.nl.

Obifit Bedrijvenloop

Net als andere jaren is er ook dit jaar weer een bedrijvenloop. Met een team van minimaal drie en maximaal vijf lopers doen zij mee aan het bedrijvenklassement. Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen onder meer van tevoren meedoen aan een trainingsprogramma verzorgt door Obifit en atletiekvereniging SISU, waarbij tijdens dit programma kosteloos gebruik mag worden gemaakt van de Obifit fitnessruimte.

Almelo Allee is een sportevenement dat jaarlijks wordt georganiseerd en brengt iedereen in beweging. Van jong tot ouder. Van fanatiek sporter tot recreant. Aandacht is er voor de schoonheid van het landschap en de natuur in het Almelose buitengebied. Het evenement legt de verbinding tussen de stad en het omliggende buitengebied. Net als vorig jaar is de start en finish bij het Theaterhotel.