SPONSOREN 2019

HOOFDSPONSOR 2019

   Voldoende bewegen hoort bij een gezonde leefstijl en is bovendien leuk om te doen. Daarom is Menzis hoofdsponsor van de Almelo Allee. www.menzis.nlVerdien 200 Menzis SamenGezond-punten!
Met SamenGezond wil Menzis mensen stimuleren gezonder te leven. Als je gezond leeft, zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. Als deelnemer van de Almelo Allee ontvang je 200 SamenGezond-punten.
Al druk aan het trainen? Koppel Runkeeper of Strava aan je SamenGezond-account en ontvang eenmalig 50 punten en 25 punten per activiteit (van minimaal 1 km). Dit maakt het trainen nog leuker! Kijk voor meer informatie over SamenGezond op samengezond.nl. Klik hier voor meer info.

SPONSOREN 2019

   Als Almelose notarissen zijn we gelukkige supporters. Almelo Allee is samenwerking, gevoel en sportiviteit. Fitheid en gezondheid gaan samen met het prachtige groen van Almelo. Dichtbij ons adres aan de Kieftsbeeklaan 1. Wij hebben ons verbonden aan de 5 kilometer hardlopen. Met de meeste deelnemers en bereikbaar voor beginners, ouders en kinderen.
Hup dus. Klaar voor de start? Gewoon doen. www.holscherdavids.nl
Kievit Sport is een team van professionals die u helpt bij al uw sport gerelateerde klachten. Het team bestaat uit podotherapie, fysiotherapie en schoenadviseurs die u middels een unieke analyse de juiste schoen aan kan meten . Wij zijn dan ook graag van de partij bij Almelo Allee en helpen de deelnemers goed op weg bij hun sportieve prestaties. Check www.kievitsport.nl en meld je aan voor een gratis analyse.
De Rabobank gelooft dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staat Rabobank niet alleen aan de finish bij succes, maar zijn we er al bij de start. Zoals bij Almelo Allee. Een prachtig sportief evenement dat uit een samenwerking van veel verschillende Almelose partijen komt. Een samenwerking om trots op te zijn. www.rabobank.nl
Almelo Allee sluit perfect aan bij de visie van de Plus-ondernemers: gezond en goed eten in combinatie met sport en bewegen. Ook de samenwerking met lokale partijen om Almelo onder de aandacht te brengen steunen wij van harte. Als actieve zelfstandige Plus-ondernemers in Almelo participeren wij daarom graag in Almelo Allee en brengen dit ook bij haar klanten onder de aandacht.