SPONSOREN 2019

HOOFDSPONSOR 2019

Voldoende bewegen hoort bij een gezonde leefstijl en is bovendien leuk om te doen. Daarom is Menzis hoofdsponsor van de Almelo Allee. www.menzis.nlVerdien 200 Menzis SamenGezond-punten!
Met SamenGezond wil Menzis mensen stimuleren gezonder te leven. Als je gezond leeft, zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. Als deelnemer van de Almelo Allee ontvang je 200 SamenGezond-punten.
Al druk aan het trainen? Koppel Runkeeper of Strava aan je SamenGezond-account en ontvang eenmalig 50 punten en 25 punten per activiteit (van minimaal 1 km). Dit maakt het trainen nog leuker! Kijk voor meer informatie over SamenGezond op samengezond.nl. Klik hier voor meer info.

SPONSOREN 2019

 

Almelo Allee staat voor ons gelijk aan: gezelligheid, goede samenwerking, gezond leven en bovenal liefde voor de sport. Het is geweldig dat er aandacht wordt gegeven aan de natuur in en rondom onze stad. Wij, Almelose notarissen, dragen weer bij. Aan de 5 kilometer hardlopen. Die is bedoeld voor ouders en jongeren, en toegankelijk voor ervaren en onervaren lopers. Niet eerder meegedaan, maar verliefd op Almelo? Gewoon proberen dus!
Hartelijke groet aan alle vrijwilligers en deelnemers van Laura, Diane, Cliff en Mattijs www.boldingdavids.nl
Kievit Sport is een team van professionals die u helpt bij al uw sport gerelateerde klachten. Het team bestaat uit podotherapie, fysiotherapie en schoenadviseurs die u middels een unieke analyse de juiste schoen aan kan meten . Wij zijn dan ook graag van de partij bij Almelo Allee en helpen de deelnemers goed op weg bij hun sportieve prestaties. Check www.kievitsport.nl en meld je aan voor een gratis analyse.
De Rabobank gelooft dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staat Rabobank niet alleen aan de finish bij succes, maar zijn we er al bij de start. Zoals bij Almelo Allee. Een prachtig sportief evenement dat uit een samenwerking van veel verschillende Almelose partijen komt. Een samenwerking om trots op te zijn. www.rabobank.nl
Almelo Allee sluit perfect aan bij de visie van de Plus-ondernemers: gezond en goed eten in combinatie met sport en bewegen. Ook de samenwerking met lokale partijen om Almelo onder de aandacht te brengen steunen wij van harte. Als actieve zelfstandige Plus-ondernemers in Almelo participeren wij daarom graag in Almelo Allee en brengen dit ook bij haar klanten onder de aandacht.
BrixCRM gelooft in de kracht van klantgericht ondernemen. Wij bieden effectieve CRM-oplossingen met een allround dienstverlening, van business- en implementatie consultancy tot beheer, waarmee organisaties optimaal kunnen inspelen op de wensen en behoeften van hun (potentiële) klanten. Kijk voor meer informatie op www.brixcrm.nl.