VRIJWILLIGERS

Help mee om van Almelo Allee in 2020 opnieuw een topevenement te maken.

Tijdens Almelo Allee zijn meer dan 100 vrijwilligers actief om deelnemers en toeschouwers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Vrijwilligers zorgen voor de uitgifte van startnummers, bemanning verzorgingsposten, opbouw en ruimen van het parcours, wedstrijdsecretariaat, jury, startvak en uitloopcrew, medaille-uitgifte, ophangen van spandoeken enz. Het hele jaar door zijn vrijwilligers actief in commissies zoals hardlopen, wandelen, fietsen, logistiek, PR en Communicatie en sponsoring.

Elk jaar doen we een dankbaar beroep op mensen, verenigingen (o.a. SISU, Almeloopers) en lokale instanties (bv Sportbedrijf, Almelo Promotie, Rode Kruis, Rabo-bank, AZC). Desondanks hebben we behoefte aan meer vrijwilligers.

Wilt u ook iets voor Almelo en voor Almelo Allee in het bijzonder betekenen? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen om van de volgende editie weer een succes te maken.

Heeft u belangstelling of wilt u nadere informatie, mailt u dan naar vrijwilligers@almeloallee.nl  of gebruikt u het formulier hieronder.

Ik meld me aan als vrijwilligerIk wil graag meer informatie over vrijwilligerswerk voor Almelo AlleeIk heb een andere reden om contact op te nemenDIRECT UW VRAAG NAAR DE JUISTE PERSOON

Klik op het onderwerp van uw keuze

Wandelen
Fietsen
Hardlopen
Bedrijvenloop
Sponsoring
Vrijwilligers
Algemeen