IK BEN VRIJWILLIGER VOOR ALMELO ALLEE

Ik wil een wijziging doorgeven

Heeft een een ander mailadres, telefoonnummer of wilt u andere gegevens wijzigen? Door HIER te klikken kunt u uw wijziging doorgeven.

Almelo Allee 2018! Ik ben erbij!

Dit jaar is het een bijzonder jaar. Almelo Allee wordt voor de 5e keer georganiseerd en daarmee wordt het 1e Lustrum gevierd. Meld u aan om mee te helpen van deze Almelo Allee een groot succes te maken. Aanmelden kan door HIER te klikken.

Ik wil me aan- of afmelden voor de vrijwilligers-instructie-avond op 19 juni 2018

De vrijwilligersinstructieavond wordt gehouden op 19 juni 2018. Aan- of afmelden is nu al mogelijk door HIER te klikken.

Tijdens deze avond wordt u geïnformeerd over Almelo Allee 2018, de taken/rollen die u heeft  welke nog open staan, over de communicatie vanaf 19 juni en andere van belang zijnde onderwerpen. Ook is er ruimte voor vragen/discussie.

De avond zal rond 19.00 uur beginnen in Erve Pezie. (Bellinkhofsdwarsweg 3, 7604 PD Almelo)
Vanaf 18.45 uur is de zaal open en is er  tijd om een kop koffie/thee te pakken. De avond zal duren van 19.00uur tot ongeveer 20.30uur. Hierna is de mogelijkheid om na te praten.

Heeft u zich aangemeld en kunt u toch niet?  Of heeft u eerder aangegeven niet te kunnen en komt u toch? Vult u gewoon weer het formulier in door HIER te klikken en uw wijziging wordt verwerkt.

Ik wil me aan- of afmelden voor de vrijwilligers-bedankt-avond op 11 oktober 2018

Ieder jaar wordt er kei-hard gewerkt door alle vrijwilligers van Almelo Allee om een prachtig evenement voor jong en oud te organiseren. Zonder vrijwilligers kan Almelo Allee niet bestaan. Wij zijn u en onszelf (wij van het bestuur zijn ook allemaal vrijwilligers) dankbaar voor de inzet.

Eén keer per jaar willen we speciaal stilstaan bij de geweldige inzet van vrijwilligers door hen een gezellige avond met een hapje en drankje aan te bieden. We kijken dan terug door middel van foto’s en film en kijken vooruit naar 2019. En er is ruim tijden om bij te praten en anderen te ontmoeten

Vanaf 19.00 uur wordt u verwacht bij Erve Pezie. (Bellinkhofsdwarsweg 3, 7604 PD Almelo)

Door HIER te klikken kunt u zich aan- of afmelden. En wilt u uw aan- of afmelding nadien wijzigen? Dan kunt u dat via deze zelfde link doen.

DIRECT UW VRAAG NAAR DE JUISTE PERSOON

Klik op het onderwerp van uw keuze

Wandelen
Fietsen
Hardlopen
Bedrijvenloop
Sponsoring
Vrijwilligers
Algemeen